Ny kod till låset vid iläggningsrampen

Det har under sommaren framkommit att det är många obehöriga som fått del av koden till iläggningsrampen och lagt i och tagit upp båtar under hela sommaren trots att man inte bor i Hästängsudd. Detta innebär att vi från och med den 2:a augusti har en ny kod till rampen. Ni som behöver tillgång till koden, vänligen kontakta HFF's styrelse.

Det är vi medlemmar i HFF som betalar för bland annat iläggningsrampen och det är vi som får stå för de kostnader i form av slitage som det innebär att andra kommer hit och utnyttjar den. Vi vill därför be er medlemmar att inte lämna ut koden till personer som ni inte vet vilka de är. Vid eventuella oklarheter är det bara att be vederbörande person att kontakta styrelsen för HFF för att få tillgång till koden.

Med vänlig hälsning
Styrelsen HFF

Senaste kommentarer

  • Sofia Hagström » Simskolan:  ”Blev det någon simskola? Jag hyr ut till några, som har två barn. Hälsningar, So”

  • Jessica » Sommarbrev från HFF och HVF:  ”Stort tack för ert engagemang! Med vänlig hälsning, Jessica”

Bloggarkiv