Begränsad framkomlighet på Ardennervägen och Hästängsuddsvägen

Nu har fibergänget börjat att gräva för fiber i vårt område och kommer en tid framöver att göra det mer intensivt då EON grävt klart elen på vissa gator. 
Från Måndag 6 Oktober 2014 kommer man att arbeta på två fronter samtidigt. 

Ett lag kommer att börja på Ardennervägen (närmast Y-korsningen) och köra ”Ardennervägen runt”. 
Ett annat lag kommer att börja på Hästängsuddsvägen vid Y-korsningen och köra ner mot ”gamla affären” och sedan över ängen ut mot Hästskoringen.

Det börjar bli bråttom, då NCC har planer att asfaltera Hästängsuddsvägen (Y-korsningen mot ”gamla affären” och fram till Hästskoringen) innan det blir för kallt. Fibern måste därför vara nedgrävd innan dess, samt att NCC måste hinna återställa vägarna för att kunna asfaltera.

Tyvärr blir det därför under en tid ”lite rörigt” som fibergänget uttryckte det, med bland annat begränsad framkomlighet. 
Bor man så att man är beroende av Hästängsuddsvägen och Ardennervägen behöver man tyvärr vara lite uppmärksam på hur långt de kommit, och i värsta fall behöva ta en omväg (t.ex. via Hästskoringen och Ardennervägen) för att ta sig ut ur området. 

Jag hoppas att vi alla står ut en liten stund till med röriga vägar, men snart är det inte långt kvar innan allt blir återställt och klart och vi får fina vägar att färdas på.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sofia Hagström » Simskolan:  ”Blev det någon simskola? Jag hyr ut till några, som har två barn. Hälsningar, So”

  • Jessica » Sommarbrev från HFF och HVF:  ”Stort tack för ert engagemang! Med vänlig hälsning, Jessica”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-